Zet Nathalie Meskens haar carrière stop?

0
Zet Nathalie Meskens haar carrière stop?
Foto: Photo News

Nathalie Meskens is dit voorjaar voor het eerste mama geworden en dat bevalt haar enorm. Nathalie had de luxe om vijf maanden bij Lima te zijn en de band die daardoor gesmeed werd is intens. “Ik ben 37 jaar met mezelf bezig geweest en ik ben blij dat Lima die plek nu inneemt,” aldus Nathalie in Story.

Dochtertje Lima gaat voor alles, maar wat houdt dat in voor de carrière van Nathalie? Zou ze voltijds huismoederschap overwegen?

“Op dit moment denk ik ‘ja’. Intens moederen gaat me heel goed af. Ik mis de adrenaline of de spotlights echt niet,” aldus Nathalie Meskens die toegeeft dat ze niet boos zou zijn mocht haar volledige werkplanning een jaar vooruitgetoverd worden.

“Soms vraag ik iemand om twee uurtjes op Lima te passen. Dan ga ik met Nadim naar het tuincentrum of zo. Elke keer fluistert één van ons na anderhalf uur ‘Mis jij haar ook?’ en dan vliegen we naar huis. We zijn twee dezelfde softies,” geeft Nathalie Meskens toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven