Gert Verhulst: “Natuurlijk lig ik daar wakker van”

0
Gert Verhulst: “Natuurlijk lig ik daar wakker van”
Foto: Photo News

Vorige week raakte bekend dat Studio 100 verschillende mensen aan de deur moet zetten als gevolg van misgelopen inkomsten: een verlies van 70 miljoen euro, dat betekent 16 mensen aan de deur. Die mensen zijn ondertussen bedankt voor bewezen diensten. Sommige mensen werkten al meer dan 20 jaar voor het bedrijf van Studio 100.

Gert Verhulst en Hans Bourlon hebben al het mogelijke gedaan om ontslagen te vermijden, maar soms moet je van je hart een steen maken. “Natuurlijk lig ik daar wakker van”, reageert Gert Verhulst donderdag in Het Laatste Nieuws. En toch zag je dat niet in ‘Gert Late Night’. Gert is dan ook een geboren entertainer en telkens hij de boot opwandelde, kon hij de knop omdraaien en zich focussen op wat de mensen van VIER van hem verwachten. “En tegelijk is het iets waar de kijker van ‘Gert Late Night’ geen boodschap aan heeft”, besluit Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven