Dina Tersago: “Dit kan je leven volledig ruïneren”

0
Dina Tersago: “Dit kan je leven volledig ruïneren”
Foto: PhotoNews

De zaak over de naaktbeelden van Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang, het is ook Dina Tersago niet ontgaan. Eeuwige optimist Dina Tersago dit er toch iets positiefs in. “Ik denk dat het goed is dat de valkuilen nu eens bespreekbaar worden gemaakt”, reageert zij in Dag Allemaal. “Al is het jammer dat daar eerst nog meer mensen het slachtoffer van moeten worden. Het leeft onder de jongeren, dit moet een waarschuwing zijn om hier extra voorzichtig mee om te gaan. Ik denk dat niemand graag publiekelijk aan de schandpaal genageld wil worden. Dit kan je leven volledige ruïneren en tekenen voor altijd. Het is niet omdat wij bekend zijn, dat we steviger in onze schoenen staan. Maar wat je ook doet in je privé, gebruik je verstand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven