Rani De Coninck kent haar kleine kantjes: “dan word ik chagrijnig”

0
Rani De Coninck kent haar kleine kantjes: “dan word ik chagrijnig”
Foto: DPG Media

Rani De Coninck vormt al vijf seizoenen lang een presentatieduo met Raf Van Brussel op radiozender Joe tijdens de avondspits. “We moeten nog maar naar elkaar kijken om te weten wat de ander wil zeggen of voelt,” vertelt Raf in Story. En Raf kent ondertussen ook Rani’s kleine kantjes waarmee hij rekening mee moet houden…

“Ik word chagrijnig als ik niet kan eten. Al is dat verbeterd sinds ons radioprogramma om zes uur in plaats van om zeven uur stopt. Veel beter voor mijn maag,” lacht Rani in Story. “De luisteraars horen ons weleens kibbelen, maar we weten van elkaar dat we het nooit gemeen bedoelen,” onthult Rani over de chemie die tussen haar en collega Raf Van Brussel bestaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven