Alweer kritiek op het uiterlijk van Marthe van K3

0
Alweer kritiek op het uiterlijk van Marthe van K3
Foto: Photo News

Weet u nog dat er in het verleden kritiek was op het uiterlijk van Marthe van K3? Marthe werd omwille van het gebruik van Photoshop gebombardeerd tot ‘lelijke’ van K3.

We zijn ondertussen drie jaar later en het is helaas weer van dat. Er komt kritiek op het uiterlijk van de K3-beelden die in het nieuwe Plopsa Hotel staan. Dat hotel zal binnenkort naast Plopsaland De Panne openen. K3 deelde foto’s van de beelden, maar niet iedereen reageert even enthousias. “Ligt het aan mij of is dat een beetje creepy?” vraagt één van de fans zich af. “Iets aan Marthe heeft nogal spookhuisgehalte”, besluit de fan. Niet echt een mooi compliment aan het adres van Marthe De Pillecyn. Waarom is de wereld zo hard?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven