James Cooke over bedgeheimen: ‘dit vond ik mottig’

0
James Cooke over bedgeheimen: ‘dit vond ik mottig’
Foto: Photo News

In het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ is de rubriek Bedgeheimen terug in de traditionele vorm te zien. James Cooke ontvangt opnieuw mensen in zijn bed, toch is het dit seizoen ‘anders’: er staat namelijk plexiglas tussen hem en zijn praatgast. “Ik merk die barrière vooral als iemand het moeilijk krijgt en je elkaar niet kan knuffelen”, reageert James Cooke in Dag Allemaal. “Toen Willy Sommers in tranen uitbarstte toen hij over zijn overleden ouders praatte, vond ik het zo mottig dat ik hem niet kon vastpakken. Bij Jani had ik dat ook. Ik denk dat die mensen het wel voelen dat ik dat ambetant vind. Maar we mogen voorlopig blij zijn dat we de show niet stil moeten leggen omdat iemand van de crew besmet is”, besluit James Cooke.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven