Fans van Thuis maken grapjes over Stan Van Samang

0
Fans van Thuis maken grapjes over Stan Van Samang
Foto: VRT

Op Facebook worden sinds donderdagochtend heel wat grapjes gemaakt over de rol van Stan Van Samang in ‘Thuis’. Zo zijn er mensen die zich afvragen of Stan in vol ornaat en of al dan niet met kousen aan in de reeks te zien zal zijn. Iemand anders vraag zich dan weer af of de VRT ‘Thuis’ na middernacht zal uitzenden. Zover zal het niet komen, Stan Van Samang kennende zal hij zijn rol spelen zoals de makers van ‘Thuis’ hem dat opdragen.

De speculatie over wie zijn personage Harry Peeters precies is en of er één of andere (extra) verwantschap met andere personages is, die laaien uiteraard weer op. Want bij ‘Thuis’ weet je maar nooit. Er zijn in die 25 jaar best wel zware feiten gebeurd, feiten die niet allemaal al het daglicht al hebben gezien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven