Kunnen Regi en Camille met ‘Vergeet De Tijd’ succes van ‘Kom wacht dichterbij’ evenaren?

0
Kunnen Regi en Camille met ‘Vergeet De Tijd’ succes van ‘Kom wacht dichterbij’ evenaren?
Foto: Zino Beuckeleers

“Vergeeeeeeet de tijd, ’t is zo voorbij.” Bij deze ben je alvast gewaarschuwd, want na monsterhit ‘Kom Wat Dichterbij’ heeft Regi een nieuwe oorwurm klaar. Morgen brengt de topproducer samen met Camille Dhont, die je kent van de populaire Ketnetreeks #LikeMe, een nieuw nummer uit. Mét bijhorende videoclip. ‘Vergeet de Tijd’ is een Nederlandstalig popnummer en meteen ook de titelsong van Regi’s album dat eerder uitkwam.

Net nog scoorde Regi samen met OT en Jake Reese en hun nummer ‘Kom wat Dichterbij’ niet enkel z’n allergrootste hit ooit, maar ook meteen de Radio 2 Zomerhit Award. Wie dacht dat Regi Penxten nadien op z’n lauweren rustte is eraan voor de moeite. Samen met Camille Dhont (20) lanceert hij nu een nieuw nummer: ‘Vergeet de Tijd’. En daarvoor haalde hij meteen alles uit de kast, want bij de single hoort ook een videoclip – geregisseerd door producer, acteur en TikTok-ster Nicolas Caeyers.

“Een videoclip maken? In Vlaanderen? In deze tijden? Dat is zeer uitzonderlijk. Maar als ik iets doe, met het goed zijn. En de opvolger van Kom Wat Dichterbij, mijn grootste hit ooit, mag niet het kneusje zijn. Soms moet je tegen de stroom ingaan en gewoon… gaan. En kosten noch moeite sparen. Daarvoor kruip ik al eens graag achter een vleugelpiano in plaats van mijn draaitafel, zoals je kan zien in de clip”, lacht Regi.

Voor de lyrics van ‘Vergeet de Tijd’ nam Regi de jonge zangeres en actrice Camille Dhont onder z’n vleugels. Camille: “Ik ben heel blij met deze kans. Wat een eer ook! Regi stuurde me een berichtje via Instagram nadat we elkaar ontmoet hadden op een evenement. Voor ik het wist stond ik een nummer in te zingen in zijn studio. En kijk nu: ik waande me net Beyonce in mijn eigen videoclip én komt er ook een eigen album dat Regi zal producen. Crazy!”

Het popnummer mag dan wel in het Nederlands zijn, de videoclip doet absoluut internationaal aanvoelen. Glitter, glamour, beauty, prachtige settings en een strakke choreografie. Camille zal trouwens ook te zien zijn naast Regi tijdens zijn concert in het Sportpaleis op 1 mei 2021.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven