Chris Dusauchoit onthult nog meer oplichterij bij productiehuis Zodiak

0
Chris Dusauchoit onthult nog meer oplichterij bij productiehuis Zodiak
Foto: Photo News

Productiehuis Zodiak kwam in opspraak toen ze bij het VIER-programma ‘Huizenjagers’ enkele hoogspanningsmasten fotoshopten op de achtergrond van een fragment omdat een dame sprak dat ze ‘stralingsgevoelig’ was.

Het productiehuis reageerde op de heisa door te stellen dat ze de beelden manipuleerde om ‘met een knipoog’ het verhaal van de kandidaat-kopers te onderstrepen. Maar volgens voormalig werknemer Chris Dusauchoit zijn het gangbare praktijken bij het productiehuis.

Chris Dusauchoit presenteerde twintig jaar geleden Dierenkliniek voor het productiehuis dat toen nog Kanakna heette. Ook toen al namen de televisiemakers een loopje met de realiteit, onthult de voormalige presentator in Dag Allemaal.

“De zotste dingen werden daar in scène gezet,” aldus Chris Dusauchoit in het weekblad. “Het enige waar dit productiehuis mee bezig was: zoveel mogelijk geld verdienen.”

Het productiehuis krijgt in Dag Allemaal recht van antwoord in Dag Allemaal maar beweert dat het twintig jaar geleden andere tijden waren. “Reality-tv was toen een nieuw concept, regels waren er nog niet. Dat men dus af en toe een loopje nam met de werkelijkheid, willen we aannemen. Maar die manier van tv-maken is al lang achterhaald,” beweert het productiehuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven