Karen Damen: “ik deed daar echt hysterisch over”

0
Karen Damen: “ik deed daar echt hysterisch over”
Foto: Photo News

Karen Damen zien we tegenwoordig aan het werk als lid van het speurteam in The Masked Singer. De opnames voor het programma liggen al een tijdje achter de rug en Karen geeft in Dag Allemaal toe dat ze zich “helemaal liet gaan” tijdens het programma.

“Jens (Dendoncker, red.) en Julie (Van den Steen, red.) hebben mij keihard uitgelachen omdat ik er iedere keer zo hard in opging en daar echt hysterisch over deed,” vertelt Karen in het weekblad. “Als ik dacht te weten wie het was, deed ik telkens mijn best om de anderen te overtuigen van mijn gelijk,” aldus de voormalige rosse van K3.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven