“Hun imago is naar de vaantjes”

0
“Hun imago is naar de vaantjes”
Foto: VTM

De gelekte beelden van Stan Van Samang, Peter Van De Veire en Sean Dhondt, daarover is het laatste woord nog niet geschreven. De mannen werden publiekelijk aan de schandpaal genageld en konden dan ook niet anders dan zelf met een verklaring naar buiten komen.

Hoe zullen de nu jonge kinderen van de bv’s reageren als zij dit nieuws later vernemen? We zien klasgenoten van Lenny Van Samang de beelden van papa Samang al op hun smartphone aan Lenny tonen.

Tv Familie schreeft dat het lekken van de beelden een drama voor de betrokkenen is. “Hun imago is in enkele weken tijd naar de vaantjes. En het laat zich raden welke gevolgen de schandpaal voor hun relaties zal hebben.”

Het weekblad zag heel wat reacties op het internet, zoals deze: “Wat die drie mannen is overkomen, is verschrikkelijk. Maar mijn sympathie gaat vooral uit naar hun vrouwen en kinderen. Zij zijn hier de grootste slachtoffers. Want zij worden meegesleurd in iets waar ze totaal buiten staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven