Peter Van de Veire: ‘lijkt me een logische reflex’

0
Peter Van de Veire: ‘lijkt me een logische reflex’
Foto: Play4

Peter Van de Veire wees in het filmpje dat hij vorige week maakte met een beschuldigende vinger naar de mensen die zijn privébeelden doorgestuurd hadden. Niet alleen naar de dader op zich, maar ook naar de wellicht duizenden anderen die de beelden te zien kregen en deze haast schaamteloos naar hun vrienden doorsturen.

Relatietherapeute Sybille Vanweehaeghe vertelt deze week in Dag Allemaal dat Peter Van de Veire het volste recht heeft om daar zo mee om te gaan. “Of iemand zich schuldig voelt of niet, is een persoonlijk proces. Daar heeft niemand iets over te zeggen, vind ik. Maar je kwaadheid uiten over wat je is aangedaan, lijkt me een logische reflex.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven