Vrouw Sean Dhondt neemt ingrijpende beslissing

0
Vrouw Sean Dhondt neemt ingrijpende beslissing
Foto: DPG Media

Allison Scott, tot nader order de vrouw van Sean Dhondt, heeft een ingrijpende beslissing genomen. Allison is zonder twijfel één van de slachtoffers in de zaak rond de naaktbeelden van bv’s die de ronde gaan.
Het laatste woord over deze zaak is wellicht nog niet gezegd zijn, de beelden van haar man Sean Dhondt zullen nog een hele tijd door haar hoofd blijven spoken.
Maar dat hoofd ziet er sinds kort iets anders uit. Allison is normaal gezien een blondine, maar zij ging voor een ander kleurtje. “Wanneer al de rest mislukt, ga dan gewoon voor een nieuwe haarkleur”, schrijft Allison op Instagram. En zij voegde de daad bij het woord: Allison heeft voortaan grijze haarlokken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven