Nathalie Meskens ziet er weer wat ronder uit: “nu zie je er véél beter uit”

0
Nathalie Meskens ziet er weer wat ronder uit: “nu zie je er véél beter uit”
Foto: Photo News

Nathalie Meskens verloor de afgelopen jaren heel wat kilo’s nadat ze haar levensstijl en dieet omgooide. Na haar zwangerschap ziet ze er weer een tikje ‘ronder’ uit en de leading lady van VTM geeft toe dat ze het moeilijk heeft als mensen daar een opmerking over maken.

“Amai, nu zie je er véél beter uit,” vertellen mensen haar vaak, maar Nathalie raadt toch aan op te passen met dergelijke ‘complimenten’.

“Ik weet dat veel mensen mij liever met een paar kilo’s meer zien, maar pas toch op wat je zegt,” aldus Nathalie Meskens in Nina. Momenteel draagt Nathalie kleren waarin het geen verschil maakt of je maatje 38 of 36 hebt…

In Dag Allemaal vertelt dokter Cammu dat pas bevallen mama’s mild moeten zijn voor zichzelf. “Na een keizersnede hebben vrouwen nu eenmaal ‘een buikje’ onder hun litteken. Da’s normaal, hun zenuwen werden immers doorgesneden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven