Maartje Van Neygen stelt man teleur: “Dat mag hij vergeten”

0
Maartje Van Neygen stelt man teleur: “Dat mag hij vergeten”
Foto: Photo News

Er komt later dit jaar gezinsuitbreiding bij Maartje Van Neygen. Begin dit jaar stapte zij in Hamme in het huwelijksbootje met haar man Senne. Het koppel is dolgelukkig en deelde enkele maanden na hun huwelijk het bericht dat er snel een kindje zal komen.

Dit najaar is het dan eindelijk zover. Als het van Senne afhangt, komen er na de geboorte van hun eerste kindje nog zeker drie kindjes bij. Maar Maartje zit wat dat betreft niet op dezelfde lijn als haar man. “Ik vermoed dat er sowieso wel een tweede zal komen. Mijn man Senne wil er zelfs vier, maar dat mag hij vergeten”, reageerde Maartje in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven