Kijkers halen uit naar ‘Thuis’: ‘Dit is echt wel degoutant’

0
Kijkers halen uit naar ‘Thuis’: ‘Dit is echt wel degoutant’
Foto: VRT

De kijkers van ‘Thuis’ zijn het meer dan beu en eisen betere verhaalijnen. Op Facebook lezen we meer en meer negatieve berichten over de soap. “Ik vind het degoutant dat het in thuis nogal vaak over verkrachting gaat, Luc was verkrachter, Jacques, Sander, Tom…goedkope maar weinig spitsvondige verhaallijnen”, klinkt het bij één van de fans. Of ex-fan, want de peroon heeft aan niet meer te kijken. “Ik ben afgehaakt omdat het allemaal zo ongeloofwaardig wordt en omdat ze dikwijls last hebben van geheugenverlies, daar hou ik niet zo van. Ik hoor nog één en ander omdat mijn partner nog kijkt…maar wat ik hoor bevalt me niet echt”, gaat de ex-fan verder. Haar man mag – gelukkig voor hem – gewoon blijven kijken. “Zoals bij alles, elk diertje zijn pleziertje, wie dat graag ziet moet dat vooral doen”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven