Kijkers zijn zeker van hun stuk: ‘Hij is de duiker’

0
Kijkers zijn zeker van hun stuk: ‘Hij is de duiker’
Foto: VTM

‘The Masked Singer’ dat sinds vrijdag op VTM te zien is, is een schot in de roos. De kijkers zoeken massaal naar de persoon die in het pak en onder het masker zit. Tijdens de uitzending kwamen de namen van Stan Van Samang, Loïc Nottet en Ian Thomas naar boven, maar het online publiek gooit het over een andere boeg. De online gemeenschap heeft ondertussen door dat Giovanni Kemper de persoon is die de duiker in ‘The Masked Singer’ is. Zo was er onder andere de hint van de gouden kaas, Giovanni Kemper is een zanger én acteur, hij is niet al te groot en heeft een Nederlands account. Het zou zowaar maar eens kunnen dat Duiker door de kijkers al ontmaskerd is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven