Veronique De Kock onder vuur na “mislukte chirurgische ingreep”

0
Veronique De Kock onder vuur na “mislukte chirurgische ingreep”
Foto: VIER

Veronique De Kock kreeg het zwaar te verduren op sociale media nadat ze een foto op Instagram gezet had waar ze er plotseling “helemaal anders uitzag”. Heel wat volgers van de voormalige Miss België dachten dat Véronique een (mislukte) plastische ingreep had ondergaan. Maar in TV Familie reageert Véronique De Kock als vanouds…

“Plastische ingreep? Niks van,” klinkt het bij Véronique De Kock in TV Familie. “Op die selfie heb ik voor het eerst geëxperimenteerd met een nieuwe filter. Filters zijn toch zo ingeburgerd als hamburgers,” klinkt het bij Véronique De Kock.

Véronique De Kock reageert gelaten op de kritiek van haar volgers. “Mijn die mij ‘beschuldigen’ van plastische chirurgie… Bullshit!” aldus onze Miss België van 1995. “Wie zijn gal wil spuwen, zet zich maar beter schrap. Want als ze er zo’n spel van maken, ga ik vanaf nu wekelijks filters gebruiken. Je kent mij: als mensen onnozel doen, ga ik er los over,” lacht Véronique De Kock in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven