Jan Verheyen zwaar teleurgesteld: ‘Dit doe je niet’

0
Jan Verheyen zwaar teleurgesteld: ‘Dit doe je niet’
Foto: Photo News

Filmmaker Jan Verheyen is nooit beroerd om zijn mening te geven over dingen die in de wereld gebeuren. In de zaak rond de beelden van verschillende bekende Vlamingen, vertelt hij deze week in Dag Allemaal dat het verspreiden van zo’n beelden absoluut niet kan. “Mensen moeten zich realiseren dat het geen enkel verschil maakt of het nu over bv’s collega’s of een meisje uit je klas gaat. Dit doe je gewoon niet, ook niet als het gaat om iemand die al vele aspecten van z’n leven gedeeld heeft met het grote publiek. Denk eens na. Hoe zou je het zelf vinden om jouw foto’s op het internet te circuleren”, gaat Verheyen in Dag Allemaal verder.

Jan Verheyen heeft thuis een tienerdochter Anna rondlopen, de kans is groot dat mama en papa het hier ook met hun dochter over gehad hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven