Kathleen Aerts door het dolle heen: ‘dit kan weer’

0
Kathleen Aerts door het dolle heen: ‘dit kan weer’
Foto: Photo News

Kathleen Aerts en haar man Steven zijn dolblij. Zij kregen woensdag te horen dat de grenzen van Zuid-Afrika op 1 oktober weer open gaan. De afgelopen maanden was het als het ware quasi onmogelijk om het land binnen te komen en of te verlaten. En dat betekende dus ook dat de toeristen niet langs konden komen. Kathleen en Steven hebben met hun reisbureau de handen vol gehad met het omboeken van geplande reizen, zij maakten van de gelegenheid gebruik om nieuwe dingen te ontdekken en zij hebben mooie plekjes in Afrika ontdekt.

“Joepiiiiiiieeeeeeee!!!!! Zuid-Afrika gaat 1 oktober de grenzen weer openen!!! Daar klinken we op! #goednieuws #grenzenopen #zuidafrika #southafrica #reizen #schol #santé”, schreef Kathleen Aerts op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven