“Geef Rani De Coninck een eigen talkshow!”

0
“Geef Rani De Coninck een eigen talkshow!”
Foto: DPG Media

Raf Van Brussel presenteert samen met Rani De Coninck al vijf seizoenen lang het avondspitsprogramma op radiozender Joe. Toch droomt Raf ervan dat Rani opnieuw voor televisie zou gaan werken: “Ik mis haar echt op televisie. Geef haar gewoon een talkshow! Ze is vlot en slim en ze ziet er fantastisch uit,” klinkt het lovend over zijn collega bij Joe in Story.

Rani vindt het vooral plezant flexibel te zijn in haar werk. “Nu en dan doe ik nog iets voor televisie, maar ik maak echt graag radio,” vertelt Rani De Coninck in Story. “Of ik nog iets op televisie zal presenteren, zal de toekomst uitwijzen,” lacht Rani.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven