Laura Lieckens uit de kleren op Instagram

0
Laura Lieckens uit de kleren op Instagram
Foto: VTM

Na de ondertussen beruchte foto’s van Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang kregen wij ook een foto van Laura Lieckens uit Blind Getrouwd binnen. Eén van onze bezoekers heeft blijkbaar door dat wij vaak berichten over haar posten en bezorgde ons een foto waarop Laura zonder kleren aan te zien is. Zouden er nog meer foto’s van Laura bestaan?

Er staan trouwens meteen excuses van Laura bij de foto. Blijkbaar heeft zij afgelopen week te snel conclusies getrokken. “Eerlijk, ik oordeelde meteen als een rechter. Maar na enkele momenten van nadenken, ben ik tot het besef gekomen dat ik helemaal het recht niet had te oordelen. Een discussie met duidelijk twee kampen is losgebroken. Een heel week lang heeft iedereen met de vinger liggen wijzen en liggen oordelen. Ja, ook ik. Ik ben de eerste die zal zeggen. ‘Iedereen mag, moet zelfs, een mening hebben.’ Maar je moet ten alle tijden beseffen dat een mening niet pesten mag worden. Woorden kunnen onomkeerbare gevolgen hebben. Ik kies geen kant, omdat ik niet de persoon ben die over bepaalde privézaken moet oordelen”, schrijft Laura op Instagram.

“Ik weet wel dat ik in het verleden ook al mensen in vertrouwen genomen heb, in misschien een andere situatie, maar wel op dezelfde manier in vertrouwen heb genomen. Wie dat nu goed of slecht is in heel dit verhaal, soms moet ook helder nagedacht worden wat dit als gevolg kan hebben. Wanneer ik deze middag op het nieuws een getuigenis van een moeder hoorde waar de zoon zich van het leven ontnomen had, door dezelfde situatie, dan breekt mijn hart. En word je even helemaal stil vanbinnen. Ook ik krijg dagelijks met kritiek of harde woorden te maken. Woorden die me op lange termijn alleen maar sterker gemaakt hebben. Maar ook woorden die me enkele maanden geleden de tranen over mijn wangen en die van mijn familie liet vallen. Sommige woorden en daden komen veel harder aan dan je denkt. Iets om over na te denken dus… ja ook jij”, besluit Laura Lieckens.

En de bewuste foto, die kan je op Instagram vinden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven