Sean Dhondt: “ik win snel het vertrouwen van kinderen”

0
Sean Dhondt: “ik win snel het vertrouwen van kinderen”
Foto: DPG Media

Sean Dhondt is al vijf seizoenen lang coach in The Voice Kids en ook voor het programma “Een Echte Job” trok hij als stagiair naar een kinderrevalidatiecentrum. “Ik wil nogal snel het vertrouwen van kinderen en dan kan je inderdaad een goede band opbouwen,” vertelt Sean in Story.

Na drie weken als verpleegkundige te hebben gewerkt in het revalidatiecentrum had Sean hadden sommige kinderen het moeilijk Sean los te laten. “Maar ik heb hen verzekerd dat ik nog eens op bezoek zal komen, en dat meen ik ook,” aldus Sean die toegeeft dat die moedige kinderen zijn hart gestolen hebben.

“Onlangs hoorde ik dat een meisje niet langer via een sonde moet eten. Ja, dan ben ik supertrots. Alsof ik haar eigen vader ben,” glimlacht Sean Dhondt.

Sean kreeg warme complimenten van zijn collega-verpleegkundigen in het revalidatiecentrum. “Het zit wel in mij om uit te groeien tot een warme, zorgende verpleger. Ook al is het een ontzettend zwaar beroep. Maar je haalt er veel voldoening uit,” vertelt Sean in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven