Josje Huisman: ‘Niemand vlucht voor de lol’

0
Josje Huisman: ‘Niemand vlucht voor de lol’
Foto: Photo News

Een tijdje geleden engageerde Josje Huisman zich om zich in te zetten voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen. De zangeres doet meer dan zomaar haar gezicht en bekendheid gebruiken, zij gaat 40 kilometer wandelen. Ook vluchtelingen leggen iedere keer weer een grote afstand af in de hoop elders een beter leven te kunnen opbouwen.

“Gisteren was ik alvast even oefenen voor de 40 km die ik en mijn fantastische team gaan doen op 27 september as. om geld in te zamelen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Er zijn ontzettend veel mensen (veel kwetsbare kinderen ook) op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Niemand vlucht voor de lol en ik geloof dat we hier zijn om elkaar te helpen, wereldwijd hebben we elkaar nodig”, schrijft Josje op Instagram.

En nu hoopt Josje haar volgers enthousiast te maken om het goede doel te steunen. “Hoe kan je helpen? Nou, blaren pleisters hebben we al, we zoeken alleen nog sponsors! Kleine bijdragen, grote bijdragen, particulier of bedrijven, alles is welkom! We hebben onze route aangepast en gaan i.p.v. langs de Belgische kust, rond de Kalmthoutse heide en omgeving wandelen”, gaat Josje verder.

Josje nodigt de fans en sponsors uit om haar te komen aanmoedigen. “Kom gerust gedag zeggen langs de route. We houden je de dag zelf ook op de hoogte via dit kanaal. Ok, dan zal ik de link nog even toevoegen aan mijn story en mijn profiel, zodat je de weg makkelijk kunt vinden om te helpen!”, besluit Josje op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven