Dit wou Harry helemaal niet, maar hij bezweek voor Meghan

0
Dit wou Harry helemaal niet, maar hij bezweek voor Meghan
Foto: Isopix

De Britse prins Harry en Meghan Markle hebben een tijdje geleden een miljoenendeal met Netflix gesloten. Harry doet echt wel veel om zijn vrouw Meghan tevreden te stellen. Wie had ooit durven vermoeden dat een man van adel een miljoenendeal met een streamingdienst zou sluiten?

De laatste die dat dacht, was Harry zelf. Hij verhuisde naar Los Angeles om er zakenman te worden. De camera’s, dat was niets voor hem. Maar dat was buiten zijn vrouw Meghan Markle gerekend. Die drong er bij haar man op aan om op z’n minst eens naar het voorstel te luisteren. De miljoenen dollars deden hem de ogen openen. “De enige aanbiedingen die Harry en Meghan kregen, kwamen vanuit de entertainmentwereld. En dus kon Harry niet anders dan zo’n deal aangaan’, lezen we in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven