Valerie De Booser deelt sexy foto

0
Valerie De Booser deelt sexy foto
Foto: Photo News

Het lijkt wel of het leven van Valerie De Booser weer in de plooien is gevallen. De ex-vrouw van Koen Wauters post op regelmatige basis berichten en foto’s op Instagram. Daar had zij vroeger niet altijd evenveel tijd voor, Valerie stond van ’s morgens tot ’s avonds  in haar winkel in Mechelen.

Maar het leven van Valerie De Booser ziet er nu helemaal anders uit, anders en beter zelfs. De druk van het runnen van een winkel en al het werk dat daarbij komt kijken is er niet meer. Valerie deelde op Instagram een foto die goed onthaald werd: zij deelde een foto van zichzelf in een nieuw kleedje en dat kleedje valt duidelijk in de smaak bij haar volgers.

De meeste mensen hebben commentaar op het kleedje, de ogen van Leen Dendievel gingen vooral naar de benen van Valerie De Booser. “Those legs!!! Damn girl!💥”, reageerde Leen. En ook Dirk, de vriend van Valerie De Booser, reageerde overtuigend: “De knapste ❤️”, schreef hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven