Ruben Van Gucht: “ik wil niet doemdenken”

0
Ruben Van Gucht: “ik wil niet doemdenken”
Foto: VRT

Ruben Van Gucht zag de sportzomer der sportzomers volledig in het water vallen omwille van het coronavirus. Zowel het EK voetbal, als de Olympische Spelen als de Tour de France werden allemaal uitgesteld. Toch wil de sportjournalist niet te negatief denken…

“Ik heb me kunnen troosten met de gedachte dat het EK en de Olympische Spelen verplaatst zijn naar volgend jaar,” vertelt Ruben Van Gucht in Humo. Al is het nog steeds onzeker of er volgend jaar wél grote evenementen zullen kunnen doorgaan. Toch blijft Van Gucht positief…

“Ik wil niet doemdenken. In ieder geval heb ik van de vrijgekomen tijd gebruik gemaakt om creatief na te denken. Dat heeft ideeën opgeleverd. Of ze ook uitgewerkt zullen worden, zien we wel,” aldus Ruben Van Gucht in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven