Tom Waes: “ik zweef op het randje van wat legaal is”

0

Tom Waes is volledig terug als acteur in het tweede seizoen van Undercover. “Seizoen twee wordt nóg beter en straffer,” luidt het bij Tom Waes in Story. “De scenaristen hebben ongelooflijk spannende twists verzonnen.” En dat bewees de eerste aflevering al meteen door één van de hoofdpersonages te laten verdwijnen…

Maar ook alle personages werden geëvalueerd na het succesvolle eerste seizoen. Tom Waes vond ‘Bob’ nogal rechtlijnig en daar werd aan gewerkt. “Nu gaat hij meer op het randje van wat legaal is zweven. Hoe hard wil hij die criminelen pakken en hoe ver kan hij daarin gaan zonder zelf buiten de lijntjes te kleuren?” licht Tom Waes een tipje van de sluier op in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven