Nathalie Meskens over zwangerschap: “we stonden te janken van geluk”

0
Nathalie Meskens over zwangerschap: “we stonden te janken van geluk”
Foto: Photo News

Nathalie Meskens is ondertussen vier jaar samen met Nadim en het koppel wist al snel dat ze samen kinderen wilden maar dat het nog niet voor meteen zou zijn. Na 2,5 jaar samen te zijn besloten ze dat de tijd rijp was om de stap te zetten, vertelt Nathalie Meskens in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

“Ik deed elke maand een zwangerschapstest op de dag waarop ik mijn regels moest krijgen. Had ik je al verteld dat ik géén geduld heb?” lacht Nathalie Meskens in Nina. “Ik was al 37 en voor hetzelfde geld doken er vruchtbaarheidsproblemen op.”

Maar na zes maanden was het al raak. “Het was Nadim die de zwangerschapstest wilde lezen. Hij liep er de badkamer mee uit. Chaos achter de deur: ‘Hoe zit dat weer met die symbolen?’ Die smile en die tranen. Hij hoefde niks te zeggen. Daar stonden we te janken van geluk,” herinnert Nathalie Meskens zich levendig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven