Pascale Naessens onthult akelige eerste keer: “dat was echt een verschrikking!”

0
Pascale Naessens onthult akelige eerste keer: “dat was echt een verschrikking!”
Foto: DPG Media

Voor Pascale Naessens is het ondertussen bijna vijftien jaar geleden dat ze nog voor televisie werkte. Toch zullen velen onder ons zich nog herinneren hoe Pascale op haar 20ste begon als omroepster bij VTM en ook haar eigen programma’s mocht presenteren.

“Ik heb heel graag voor televisie gewerkt en er veel van geleerd. Je zou mijn eerste screentest eens moeten zien, echt een verschrikking,” lacht Pascale Naessens in Story. “Maar op zeker moment voelde ik dat ik mezelf niet meer kon ontplooien en dat frustreerde mij. Televisie is niet zaligmakend en maakte mij niet gelukkig. Het was genoeg geweest,” onthult de 51-jarige echtgenote van Paul Jambers in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven