Ruth Becquart bezorgd om haar dochter: “de toekomst ziet er niet rooskleurig uit”

0
Ruth Becquart bezorgd om haar dochter: “de toekomst ziet er niet rooskleurig uit”
Foto: VRT

Ruth Becquart heeft samen met muzikant Stijn Cole een 18-jarige dochter en Mira blijkt nu ook acteerambities te hebben. Terwijl de actrice zelf al waarschuwde dat vooral beginnende artiesten zwaar getroffen zullen worden door de coronacrisis.

“Ik bewonder haar en haar keuze, en ik kan en wil haar niet tegenhouden, hoe bezorgd we ook zijn,” vertelt Ruth Becquart in Dag Allemaal. “Ik was ook niet te stoppen toen ik jong was. als je die roeping voelt, moet je die onderzoeken. Wij geven haar die vrijheid. En als zij onze steun en hulp nodig heeft, zullen wij er altijd zijn om haar op te vangen. Ik ben er gerust in omdat ik zie dat Mira talent heeft.”

De 44-jarige actrice beseft ook dat haar dochter inziet dat het niet altijd even simpel is. “Ze ziet mij en haar papa ook soms worstelen. Maar ze ziet ook de mooie kanten van het vak,” aldus Ruth Becquart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven