Fan boos op Gert Verhulst en James Cooke

0
Fan boos op Gert Verhulst en James Cooke
Foto: Photo News

Eén van de fans van Gert Verhulst en James Cooke heeft zich op de sociale media boos gemaakt op het presentatieduo van ‘Gert Late Night’. Ene zekere L.N. passeerde afgelopen week in Blankenberge en hoopte op een foto van Gert en James maar dat is haar niet gelukt. “Ben daar dinsdag geweest jullie zijn geen vriendelijke mensen”, schrijft L.N. op Instagram. “Sorry dat ik het zeg, ben een kankerpatiënt en nog geen foto”, gaat zij verder.

Gert en James krijgen steun van de fans, want een foto is gezien de huidige coronamaatregelen niet evident. Bovendien gaat de gezondheid van de continuïteit van ‘Gert Late Night’ toch voor op een pleziertje, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven