Veerle uit Boer Zkt. Vrouw: “mannen moeten begrijpen dat mijn werk op de eerste plaats komt”

0
Veerle uit Boer Zkt. Vrouw: “mannen moeten begrijpen dat mijn werk op de eerste plaats komt”
Foto: DPG Media

Veerle uit Boer Zkt Vrouw geeft in Dag Allemaal toe dat haar werk soms op de eerste plaats komt. Dat is dan ook de reden waarom haar twee eerdere, serieuze relaties afsprongen. Omdat ze telkens voorrang gaf aan haar werk. En Veerle geeft in het weekblad toe dat ze dat niet kán veranderen…

“Mannen moeten begrijpen dat mijn werk soms op de eerste plaats komt. Als het alarm afgaat omdat een merrie gaat bevallen, kan ik moeilijk zeggen dat ik eerst het eten voor m’n man moet klaarmaken, hé,” lacht Veerle. “Daarom hoop ik ook dat ik iemand tref die m’n passie voor paarden deelt, zodat we die dingen sámen kunnen doen,” spreekt de 30-jarige Veerle haar vurigste wens uit in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven