Peter Van de Veire na gelekte naaktbeelden: ‘laat mijn familie met rust’

0
Peter Van de Veire na gelekte naaktbeelden: ‘laat mijn familie met rust’
Foto: Photo News

Peter Van de Veire is één van verschillende bv’s die het slachtoffer geworden is van het moedwillig lekken van naaktbeelden. Een goede week geleden werden die beelden als een wervelwind via de sociale media gedeeld en uiteraard kreeg zijn eigen familie die beelden ook te zien.

Tot vrijdagochtend bleef het stil in het kamp van de presentator. Vrijdagochtend héél vroeg deelde de presentator zijn verhaal. Niet in geuren en kleuren, maar hij wees er zijn luisteraars wel op dat de beelden die gelekt zijn privé zijn én dat delen strafbaar is. Maar dat is nog niet alles: de gelekte beelden hebben heel wat mensen pijn gedaan. “En dan is er mijn gezin. Onze familie. Al die krachtige en prachtige mensen rond ons. De omgeving. Die mensen die wij allemaal graag zien en die ons graag zien. En die hier totaal niet om gevraagd hebben. Ik vraag je terwijl ik je in de ogen kijk … : laat die met rust”, vertelt Peter Van de Veire in zijn statement op MNM.be .

Bekijk hier het volledige filmpje

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven