Laura Lieckens onder vuur: “Hoe zielig”

0
Laura Lieckens onder vuur: “Hoe zielig”
Foto: VTM

Laura Lieckens, de ex van Sonny uit ‘Blind Getrouwd’, kreeg via Instagram Stories weer een straffe opmerking in haar inbox. Iemand liet haar weten zich enorm aan het gedrag van Laura te storen. “Gelukkig voor die gast (Sonny, nvdr) dat dit niet is blijven duren. Nooit fan van u geweest, in mijn ogen viel je al van de eerste opnames door de mand”, schrijft die persoon naar Laura. “En nu ook nog, alsof als je iets tegenkomt, vtm ofzo aan uw deur staat. Of dat de mensen van spoed hun beroepsgeheim gaan schenden…. Je contacteert duidelijk zelf de media, hoe zielig” schrijft de persoon in kwestie aan Laura Lieckens.

“Kan iemand vertellen dat de boekjes en de nieuwskranten tegenwoordig bijna alles van Instagram halen?” schrijft Laura Lieckens op haar Stories. En wat dat betreft moeten wij haar gelijk geven. De media halen hun nieuws steeds vaker van de sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven