Mama Marco Borsato neemt het op voor overspelige zoon

0
Mama Marco Borsato neemt het op voor overspelige zoon
Foto: Isopix

Marco Borsato heeft de leden van zijn fanclub laten weten dat hij niet snel terug in de schijnwerpers zal staan. Dikke pech voor wie weer leuk nieuws over de Nederlandse zanger verwacht, dat zal er niet snel komen.

De zanger heeft gelukkig één iemand die hem steunt en dat is zijn mama Mary. De 75-jarige mama van Marco Borsato is het beu dat haar zoon alleen maar met negatieve berichten de media komt. “Laat Marco met rust”, vertelt zij in het Nederlandse weekblad Privé. “In het half jaar dat hij bij mij is geweest, heb ik nog eens gezien wat voor fantastisch mens hij is. Voor mij, zijn kinderen, voor iedereen”, gaat Mary verder. Voor iedereen, dus ook voor Iris Hond met wie Marco een affaire had in de periode dat hij met Leontine getrouwd was?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven