Stef Wauters over kritiek op seksisme in programma: ‘het was een misverstand’

0
Stef Wauters over kritiek op seksisme in programma: ‘het was een misverstand’
Foto: VTM

Nieuwsanker Stef Wauters kreeg deze week een storm van kritiek over zich heen omdat zijn omkadering bij de interland België-IJsland op VTM ondermaats was. Op Twitter werd er brandhout gemaakt van de tussenkomsten van Wauters. Het nieuwsanker werd zelfs van seksisme beschuldigd omdat hij Julie Van den Steen in een badpak in een ijsbad liet plaatsnemen. In Gazet Van Antwerpen noemt Stef Wauters de vraag op wie Julie Van den Steen een oogje heeft een misverstand. “Ik bedoelde welke speler ze liefst had geïnterviewd”, lezen we in de krant.
“Honderd boze mensen op Twitter zijn zoals één misnoegde fan in een vol Sportpaleis. Verwaarloosbaar. De commentaren die ik hoor, zijn positief”, reageert Stef Wauters nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven