Naaktbeelden bv’s: ‘Zijn in de val gelokt’

0
Naaktbeelden bv’s: ‘Zijn in de val gelokt’
Foto: Isopix

Volgens Het Laatste Nieuws zijn de bv’s waarvan er momenteel foto’s en video’s in hun blootje te zien zijn de ronde gaan in de val gelokt. Dat lezen we donderdagochtend in de krant. Volgens de krant zouden de beelden in privé-sfeer gemaakt zijn en is er wettelijk niets mis mee. Volgens de betrokken bv’s zijn de beelden onafhankelijk van elkaar gemaakt en zijn ze allen op dezelfde manier in de val gelokt. Maar door wie en waarom, daarover blijft het stil. Blijft de vraag waarom de heren bv’s deze beelden gemaakt hebben, zij moeten die beelden hoe dan ook zelf een eerste keer (per ongeluk) verspreid hebben.

Oh ja, mocht u de beelden al eens naar broer, zus of een vriend gestuurd hebben, dan riskeert u een gevangenisstraf van zes maanden tot maar liefst vijf jaar, schrijft Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven