Celine Van Ouytsel over pesterijen: “ik was bang voor haar kwetsende opmerkingen”

0
Celine Van Ouytsel over pesterijen: “ik was bang voor haar kwetsende opmerkingen”
Foto: Photo News

Celine Van Ouytsel had het niet makkelijk toen ze van de lagere school de overstap maakte naar het middelbaar. Ze werd het doelwit van een meisje van wie iedereen bang was. “Ik was nogal mager en niet echt sportief. Vooral tijdens de lessen lichamelijke opvoeding was ik bang voor haar kwetsende opmerkingen,” vertelt onze Miss België in Dag Allemaal.

Celine Van Ouytsel geeft toe dat ze altijd een beetje een streber is geweest. En eigenlijk is ze pas helemaal opengebloeid eenmaal ze op de universiteit zat. “Ik was de seut van de aula, die altijd vooraan zat,” lacht Celine. “Na een goed mondeling examen had ik het gevoel dat ik de wereld aankon,” klinkt het bij de student rechten in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven