Nathalie Meskens: “sexy attributen voor de fotoshoot?”

0
Nathalie Meskens: “sexy attributen voor de fotoshoot?”
Foto: Photo News

Nathalie Meskens ontving onlangs de mensen van Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, voor een uitgebreide fotoshoot en interview. De leading lady van VTM slingerde nog snel een borstpomp met bijhorende toeters uit het zicht voor het interview begon. “Sexy attributen voor de fotoshoot?” Nathalie Meskens voelt zich prima in haar vel en is ook in het echt de speelse Nathalie die we van televisie kennen. Alleen haar geheugen laat haar nog wat in de steek na de bevalling. “Ik voel me gelukzalig, ik ben strontverliefd op mijn baby, maar dat geheugen, hé. Mijn hoofd is mistig,” geeft Nathalie Meskens toe in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven