Wordt dit de opvolgster van Martine Tanghe bij Het Journaal?

0
Wordt dit de opvolgster van Martine Tanghe bij Het Journaal?
Foto: VRT

Amber Janssens zal je misschien wel kennen als Claire in de serie Dertigers, maar de 25-jarige Amber studeerde na haar opleiding drama aan het Lemmensinstituut in Leuven nog verder om een master journalistiek te behalen.

Haar stage deed ze bij VRT NWS waar ze werd opgemerkt door Ketnet waar ze sinds kort het jeugdjournaal Karrewiet mag presenteren. Wordt Amber Janssens op termijn ook de opvolgster van Martine Tanghe bij Het Journaal?

“Eerst maar afwachten hoe de Karrewiet-kijkers mij ontvangen,” lacht Amber in Dag Allemaal. “Voor het moment denk ik absoluut nog niet aan Het Journaal.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven