Lindsay: “als ik een zwangere vrouw zie kriebelt het nog steeds”

0
Lindsay: “als ik een zwangere vrouw zie kriebelt het nog steeds”
Foto: Photo News

Lindsay onthult in Story dat er geen tweede kindje zal komen. Een broertje of zusje voor Lisa-Marie zit er niet meer in. “Ik denk dat we het hierbij moeten laten, Kris en ik hebben onze leeftijd en we hebben een prachtig, gezond en vrolijk kind,” vertelt Lindsay in het weekblad.

Al geeft de zangeres toe dat ze lang getwijfeld heeft. “Als ik een zwangere vrouw zie, kriebelt het nog steeds. Waar is die babytijd van Lisa-Marie naartoe? Het besef dat die tijd nooit meer zal terugkomen, is heel vreemd. Maar nog eens die hele mallemolen van ivf-behandelingen doorstaan, dat zie ik niet meer zitten,” aldus Lindsay in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven