Axel Daeseleire: “er werd behoorlijk op de vuist gegaan”

0
Axel Daeseleire: “er werd behoorlijk op de vuist gegaan”
Foto: Photo News

Axel Daeseleire herinnert zich zijn tienerjaren waarin hij al vrij jong in contact kwam met het nachtleven. “Mijn vrienden en ik hielden regelmatig kroegentochten door Antwerpen. Spannend en niet zonder risico,” vertelt de acteur in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

“Er vlogen al eens pinten door de ramen en er werd behoorlijk op de vuist gegaan. En hoewel ik agressie niet goedkeur, ging het alleen maar over vuisten. Er werden geen granaten of pistolen en messen gebruikt, zoals nu,” aldus Axel Daeseleire over zijn jeugdjaren.

“Het waren de Johns tegen de snobs en de snobs tegen de newwavers. Of als er mensen van buiten ’t stad waren, dan was het Het Stad tegen De Parking. Zo werd dat genoemd. Zelf had ik vrienden in al die kringen. Ik was nieuwsgierig naar iedereen,” vertelt Axel Daeseleire in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven