Danira Boukhriss gisteren bij Studio Brussel, toch niet in quarantaine?

0
Danira Boukhriss gisteren bij Studio Brussel, toch niet in quarantaine?
Foto: Photo News

Dikke pech voor de medewerkers van Studio Brussel. Zondag raakte bekend dat de radiozender in quarantaine gaat na een tweede coronabesmetting. Uit voorzorg moeten alle medewerkers in quarantaine en zich laten testen. Op de radio zal de hele week non-stop muziek te horen zijn, met uitzondering van de spitsprogramma’s van Michèle Cuvelier (06.00 – 09.00 uur) en Fien Germijns (16.00 – 19.00 uur). Michèle en Fien maken solo radio van bij hen thuis.

Ook Danira Boukhriss zou nu in quarantaine moeten, zij was zondagochtend nog bij Studio Brussel te gast in het programma van Stijn Van de Voorde. Maar uit beelden op Instagram blijkt dat de presentatrice zondagavond gewoon in het Rivierenhof van een concertje aan het genieten was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven