Dinsdag kent Bart De Pauw zijn lot

0
Dinsdag kent Bart De Pauw zijn lot
Foto: VRT

De Dinsdag komt de raadkamer samen en buigt het zich over het 4.000 pagina’s dikke dossier van de zaak Bart De Pauw.

Na ruim 2,5 jaar onderzoek is het parket klaar met het dossier en moet de raadkamer beslissen wat er met het dossier moet gebeuren en welke rechtbank een oordeel zal moeten vellen. Bart De Pauw zou zich schuldige hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Volgens de kranten van Mediahuis zou de presentator en programmamaker twee jaar geleden de kans hebben gekregen om de zaak zonder proces te regelen. De advocaten van zijn slachtoffers zouden hem een voorstel hebben gedaan, maar dat zou De Pauw afgewimpeld hebben.

Wat de reden voor die afwijzing is, daar wil De Pauw niets over kwijt, maar mogelijk wil hij in de rechtbank oog in oog staan met de vrouwen die over hem zijn gaan klagen. Wie die vrouwen precies zijn, dat is koffiedik kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven