Nathalie Meskens heeft opvallend besluit genomen over haar dochter

0
Nathalie Meskens heeft opvallend besluit genomen over haar dochter
Foto: Photo News

Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn moet Nathalie Meskens gedacht hebben. Eerder dit jaar met de presentatrice voor het eerst mama en dat heeft haar leven veranderd. “De afgelopen maanden waren de meest intense, liefdevolle, indrukwekkende, leerrijke, vermoeiende en gelukzalige maanden van mijn leven”, schrijft Nathalie Meskens op Instagram.

Die speciale momenten hebben Nathalie Meskens een opvallend besluit doen nemen. “Ideaal moment dus om eens een fotoboek te maken. En zo blij met het resultaat. De duizenden foto’s op je gsm is ook fijn maar zo geprint in een prachtig boek besef je precies meer dan ooit dat je leven er helemaal anders uitziet dan 5 maanden geleden. En ik kan me voorstellen dat het zo leuk moet zijn voor Lima om binnen een paar jaar in dit boek te bladeren”, besluit Nathalie Meskens. Hoe dan ook de eerste levensmaanden van Lima zijn al in een mooi fotoboek gegoten. Een opvallend besluit in deze digitale tijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven