Laura uit Blind Getrouwd: “dit voelt f*cking klote!”

0
Laura uit Blind Getrouwd: “dit voelt f*cking klote!”
Foto: VTM

Na een drukke werkweek had Laura Lieckens, eerder dit jaar nog in ‘Blind Getrouwd’ te zien, enorm veel zin in het weekend . Begin dit jaar was op VTM te zien hoe Laura aan Sonny gekoppeld werd. Het huwelijk werd ontbonden, tot grote treurnis van de familie van Laura en Sonny. Vrijdagavond liep Laura Lieckens er extra happy bij. De reden? Zij kon na maanden eindelijk nog eens gaan volleyballen. “Laat dat volleybalseizoen maar komen. Fijn weekend iedereen, Wees lief voor elkaar! Love you all”, lezen we op Instagram Stories.

Iedereen van de volleybal terugzien, een matchke spelen en nadien gezellig bijpraten, het moest een leuke avond worden. Maar het zou allesbehalve een leuke avond worden, die eindigde voor Laura in mineur.
“Ik hou van mijn leven en probeer elke seconde van de dag te genieten. Maar nu rollen de tranen over mijn wangen”, schrijft Laura vanop de spoedafdeling van het ziekenhuis in Turnhout. “Hier lig ik weer. En voor dat al de kritische, oh zo perfecte mensen weer beginnen (ja Lutgard, ook voor u) nee ik doe dit niet expres! En er hoeft geen HLN artikel van te komen. Want alles voelt even echt f*cking klote!”, laat Laura Lieckens weten. Wat is er precies gebeurd? Wel, dat is niet helemaal duidelijk. Of toch? “Wanneer je neerkomt en uw knie hoort kraken, weet je dat het seizoen waarschijnlijk al voorbij is nog voor het begonnen is. Ik probeer mijn positieve zelf te blijven. Maar ik kan even niet meer stoppen met huilen. Het is even genoeg geweest met alle shit! Sorry, dit valt me even zwaar”, schrijft Laura Lieckens nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven