Heeft Tim De Pril van Temptation Island de Lotto gewonnen?

0
Heeft Tim De Pril van Temptation Island de Lotto gewonnen?
Foto: DPG Media

Tim De Pril woont tegenwoordig in een chique villa in Dilbeek met zijn echtgenote Melissa en hun drie kinderen. Bij de villa hoort ook een tuin van maar liefst 77 are. “Op een zitmaaier duurt het vier uur om het gras te maaien,” vertelt Tim in Dag Allemaal.

Zo’n grote villa in de Brusselse rand is peperduur. Tim De Pril geeft toe dat veel mensen denken dat hij de lotto heeft gewonnen. “Niet, dus,” lacht Tim De Pril in het weekblad. “Ik heb vijftien jaar vele uren nachtwerk gedaan. En dat levert wel wat op,” geeft de voormalige deelnemer en verleider van Temptation Island toe. “En mijn ouders en die van Melissa hebben ons financieel gesteund. Zonder hen hadden we dit huis niet kunnen kopen,” geeft Tim De Pril toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven