Intieme scène op komst in ‘Thuis’

0
Intieme scène op komst in ‘Thuis’
Foto: VRT

Intieme scène op komst in ‘Thuis’ Knuffelen, kussen, handjes schudden, het is momenteel not done op de set van ‘Thuis’. En toch komt daar snel weer verandering in, dat lazen we in Het Laatste Nieuws. “Wij hebben ook al aan één van onze acteurs gevraagd of de partner mee naar de set wilde komen voor een intieme scène”, klinkt het bij de makers van ‘Thuis’. Wie de gelukkige is, dat maakt men bij ‘Thuis’ liever niet bekend. “We willen er niet de aandacht op vestigen, om te vermijden dat de kijker er extra op zou gaan letten. We willen net dat het onopgemerkt passeert”, klinkt het verder.
Het feit dat er een partner mee mag komen, betekent wellicht dat er plaats is voor meer romantiek in ‘Thuis’. Leuk toch!?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven