Werner De Smedt doet zotte uitgaven: “het geld mag nu rollen”

0
Werner De Smedt doet zotte uitgaven: “het geld mag nu rollen”
Foto: Photo News

Werner De Smedt vierde onlangs zijn 50ste verjaardag en het gezin besloot eindelijk een zwembad aan te leggen in de tuin. Door niet op reis te kunnen gaan, was er wat geld vrijgekomen. Nochtans is de acteur lange tijd erg voorzichtig omgesprongen met zijn geld.

“Toen Julie en ik pas ons huis hadden gekocht, lag ik daar ’s nachts wakker van. Maar ik besef nu dat er genoten mag worden van het leven. Geld mag dus rollen, waarmee ik niet wil zeggen dat we onze centen door ramen en deuren smijten. Het hoeft nu ook weer niet allemaal té zot te zijn,” voegt Werner De Smedt eraan toe.

Zijn geld oppotten voor later is Werner De Smedt ook niet van plan. “Ik zou eventueel geld opzij kunnen zetten voor de kinderen later, maar ik ben niet goed in zover vooruit plannen. Ik geniet er nu liever sámen van,” onthult Werner De Smedt in Dag Allemaal. “Mijn vader is in 2011 veel te jong overleden aan een hersenaandoening. Dat heeft me doen beseffen dat ik nú moet leven,” aldus Werner De Smedt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven